Νύχτες καριέρας στην RE/MAX New Deal

 Μια νέα αρχή

Οι νύχτες καριέρας είναι βραδινές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, στη διάρκεια του έτους. Παρόντες είναι η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Αντιπρόσωποι-Συνεργάτες. Στις εκδηλώσεις αυτές παρέχονται αναλυτικά οι απαιτούμενες πληροφορίες, σ' όσους επιθυμούν να ξεκινήσουν νέα καριέρα ή ν' αλλάξουν σταδιοδρομία. Λύνονται τυχόν απορίες κι έτσι η επιλογή είναι συνειδητή. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν τα εξής θέματα:

  • Η καριέρα στο Real Estate σήμερα καθώς και οι αλλαγές που έχουν γίνει
  • Η διαδικασία της εκπαίδευσης καθώς και ο χρόνος που θα χρειαστεί για να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα
  • Τι να περιμένουμετο πρώτο έτος της πώλησης
  • Η Αττική (Βόρεια, Νότια Προάστια, Πειραιάς, Αθήνα ) και η αγορά ακινήτων σήμερα
  • Τα οφέλη του Συστήματος RE/MAX ΝewDeal

Θα παρακολουθήσετε επίσης "Μια μέρα από τη ζωή ενός Συμβούλου" από δύο τουλάχιστον συνεργάτες του γραφείου μας. Θα δεις από κοντά, πώς δύο επαγγελματίες μπορεί να διαφέρουν ως προς τον τρόπο με τον οποίο ασκούν τις δραστηριότητές τους και εν τούτοις να βρίσκονται μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών.

Μαθαίνω να κερδίζω

Ακολουθεί η ενότητα ερωτήσεων και απαντήσεων. Οι συμμετέχοντες θα ζητήσουν από τη Διοίκηση ή τους παρόντες  Συνεργάτες, να μάθουν σχετικά με την αλλαγή σταδιοδρομίας. Μέσα από το διάλογο μπορείς να αξιολογήσεις το είδος της κατάρτισης και υποστήριξης που παρέχουμε στους νέους συνεργάτες. Πώς προωθούμε στην πράξη την έννοια "μαθαίνω να κερδίζω" και γιατί RE/MAX είναι η καλύτερη επιλογή για να πάμε μπροστά.
Μπορείς και τώρα ....

Οι Νύχτες Καριέρας είναι προγραμματισμένες για όλο το χρόνο, ωστόσο αν σκοπεύετε σε άμεση αλλαγή σταδιοδρομίας και επιθυμείτε να συναντηθούμε μαζί νωρίτερα, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα φροντίσουμε να κάνουμε μια ιδιωτική και εμπιστευτική συνάντηση.