Μπορείς να γίνεις Σύμβουλος Επενδύσεων;

Αν θα θέλατε μια καριέρα που σας επιτρέπει να εργάζεστε με άξιους ανθρώπους, αν θα θέλατε μια καριέρα να σας δίνει την ευκαιρία να είστε αφεντικό του εαυτού σας και φυσικά να σας ανταμείβει για τις προσπάθειές σας, η θέση του Συμβούλου Ακίνητης Περιουσίας είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε.

joinΜια επιτυχημένη σταδιοδρομία στην ακίνητη περιουσία σπάνια έρχεται εύκολα και απαιτεί μια ποιοτική εκπαίδευση και πολλή σκληρή δουλειά. Οι πωλήσεις ακινήτων είναι εξαιρετικά απαιτητικές και η προσωπική δέσμευση για την τελειότητα είναι απαραίτητη.

Ο δρόμος προς την επιτυχία είναι γεμάτος με αμέτρητες συναρπαστικές στιγμές και πρέπει να είστε έτοιμοι να επενδύσετε χρόνο σε μια δια βίου μάθηση.

Έχετε ό, τι χρειάζεται;

Είστε κατάλληλος για να γίνεται Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας;

Το συγκεκριμένο επάγγελμα μπορεί να σας ανταμείψει, χωρίς να χρειάζεται να είστε "πωλητής". Σύμβουλος Ακινήτων είναι κατά κύριο λόγο μια επιχείρηση παροχής υπηρεσιών που σημαίνει ότι αν εξυπηρετείτε σωστά τους πελάτες σας, θα πετύχετε.

Ο καθένας έχει τον τρόπο του να μαθαίνει και να πετυχαίνει

Θα πρέπει να έχετε πάντα υπόψη στο μυαλό σας τους παράγοντες της αγοράς και να ξέρετε τις ικανότητές σας.Συγκεντρώστε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για την αγορά, από οπουδήποτε και αν προέρχονται, από αγοραστές και  πωλητές.

Το να είσαι αφεντικό του εαυτού σου είναι  ένα βασικό προνόμιο σε αυτή τη δουλειά. Όλοι οι Σύμβουλοι Ακίνητης Περιουσίας είναι ανεξάρτητοι επαγγελματίες, ως εκ τούτου είναι σε θέση να έχουν το δικό τους ωράριο εργασίας και να αναπτυχθούν στον your lifeτομέα της τεχνογνωσίας με τον τρόπο που θέλουν.

Εκείνοι που μπορούν να αντιληφθούν αυτή την καριέρα ως μια προσοδοφόρα εργασία, πρέπει να αντιμετωπίζουν αυτή τη δουλειά ως μια επιχείρηση. Μπορούν να χτίσουν λοιπόν μια επιτυχημένη επιχείρηση παροχής υπηρεσιών.

Πολλοί νέοι που επιθυμούν να κάνουν καριέρα στο συγκεκριμένο επάγγελμα επιλέγουν την REMAX New Deal. Γιατί οι περισσότεροι Top Agents βρίσκονται στην RE / MAX Νew Deal.

Οι συνεργάτες της RE/MAX αποτελούν κατά μέσο όρο τους πιο ανταγωνιστικούς στον τομέα του real estate. Αυξάνουν την παραγωγικότητα και φυσικά τα έσοδα.

Η RE/MAX Νew Deal είναι η ελίτ των επαγγελματιών, παρέχουν υπηρεσίες ποιότητας, αποτελούν ένα δίκτυο επιτυχημένων.

Αν ψάχνετε για μια αλλαγή σταδιοδρομίας και θέλετε να γίνετε ένας επαγγελματίας της διαμεσολάβησης η REMAX Νew Deal είναι εδώ, έτοιμη να συναντηθεί μαζί σας.

team

Μπορούμε να σας δώσουμε ΔΩΡΕΑΝ, από πρώτο χέρι, πληροφορίες αλλά και συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή. Καλέστε μας στο 210 33 90 500-210 33 90 501

Η συνάντηση είναι εμπιστευτική