Γιατί η RE/MAX είναι η καλύτερη επιλογή

remaxΗ RE / MAX είναι μια εταιρεία με παγκόσμια αναγνώριση. Είναι ένα σύστημα που λειτουργεί με επιτυχία σε 80 χώρες. Περισσότερα από 7.016 ανεξάρτητα γραφεία real estate ανήκουν στο συγκεκριμένο δίκτυο.
Η RE/MAX είναι το πιο γνωστό όνομα στην αγορά ακινήτων.  Στην RE /MAX, σας γνωρίζουν όλοι.Η RE/MAX έχει μεγάλη φήμη. Συνδέστε το όνομα και το ταλέντο σας με τον παγκόσμιο ηγέτη στις πωλήσεις ακινήτων. Διαφοροποιηθείτε   από τους υπόλοιπους τοπικούς "ανώνυμους" μεσίτες. Ανεβείτε στον ουρανό του real estate με όχημα το παγκοσμίου φήμης μπαλόνι της RE/MAX.

Κοντά μας έχετε την καλύτερη εκπαίδευση και την πρόσβαση στο Πανεπιστήμιο της REMAX. Ας μην ξεχνάμε ότι η επιτυχία της RE/MAX βασίζεται στη μετάδοση της γνώσης. Στο Πανεπιστήμιο της RE/MAX θα παρακολουθήσετε:

  •  Προβολή περισσότερων από 1.000 βίντεο εξειδικευμένων για το real estate
  • Τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να είστε ένας από τους καλύτερους του κλάδου

H RE / MAX σε όλο τον κόσμο

To μεγάλο πλεονέκτημα της εταιρείας είναι προώθηση των ακινήτων σε χιλιάδες δυνητικούς πελάτες  σ' όλο τον κόσμο μέσα από το δίκτυο της RE/MAX. Δεν έχει σημασία σε ποιο μέρος του κόσμου βρίσκεστε. Οι αγοραστές μπορούν να σας βρουν από τις καταχωρήσεις στο site μας remax.com. Είναι διεθνές.Μπορείτε να στέλνετε και να λαμβάνετε τις συστάσεις σας σε παγκόσμιο επίπεδο, να κάνετε αναζήτηση ανά χώρα, ανά γλώσσα και με πολλά άλλα κριτήρια.Γίνετε μέρος μιας παγκόσμιας δύναμης πωλήσεων με περισσότερους από 90.000 Συμβούλους σε περισσότερες από 80 χώρες. Μπείτε στο πιο αποτελεσματικό δίκτυο του κόσμου και επωφεληθείτε από το πιο ισχυρό όνομα του πλανήτη. Αξίζει μια περιουσία.