Η αποστολή μας

Η RE/MAX New Deal είναι με διαφορά το Νο 1 Γραφείο real  estate της REMAX στην Ελλάδα. Θέση που κατέχει ανελλιπώς τα 5 τελευταία χρόνια. Η απόσταση που την χωρίζει  με τα υπόλοιπα γραφεία διαρκώς μεγαλώνει.
Οι Συνεργάτες της  RE/MAX New Deal αισθάνονται υπερήφανοι. Nιώθουν ότι υπερέχουν έναντι άλλων στον τρόπο εργασίας. Παραμένουν στην κορυφή, ενώ η αγορά διαρκώς μεταβάλλεται. Συγκεκριμένα:

  • Περισσότερο από ποτέ άλλοτε, νέοι επαγγελματίες εισέρχονται στο χώρο του Real Estate.
  • Στην αγορά ακινήτων υπάρχουν περισσότεροι πωλητές.
  • Οι αγοραστές έχουν πολύ διαφορετικές  απαιτήσεις  από τους γονείς τους.

Εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι για να πετύχει  σήμερα πρέπει να έχει υποστήριξη, εργαλεία και σωστές πληροφορίες.

Η φιλοσοφία της εταιρείας

H αρχιτέκτονας της επιτυχίας των συνεργατών της RE/MAX New Deal, Σταυρούλα Βαμβακά, μιλά για την καριέρα στο  Real Estate, την καθημερινή πρακτική που ακολουθεί καθώς και τη φιλοσοφία και τις αξίες της εταιρείας.

Τιμηθήκατε από την REMAX γιατί διευθύνετε ένα από καλύτερα γραφεία  μεταξύ των 1400 που είναι σε όλο το δίκτυο στην Ευρώπη. Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα που σας ξεχώρισαν έναντι του «ανταγωνισμού»;

Ξεχωρίσαμε γιατί οι συνεργάτες μας ακολουθώντας ορθές πρακτικές πούλησαν περισσότερα ακίνητα και κέρδισαν περισσότερα χρήματα.   Στην πραγματικότητα οι πελάτες μας επιβράβευσαν την ποιότητα και τον επαγγελματισμό που μας διέκρινε και εξακολουθεί να διέπει τον τρόπο λειτουργίας μας στην παροχή των υπηρεσιών μας.

Βραβευτήκατε για τις πρακτικές Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού που χρησιμοποιείτε. Οι πρακτικές αυτές ήταν στρατηγική απόφαση και τι κερδίσατε από αυτές;

Η αποτελεσματική ανάπτυξη των συνεργατών μας είναι σαφώς μια στρατηγική επιλογή. Χτίζουμε σχέσεις ειλικρίνειας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Μαθαίνουμε να κερδίζουμε από τη συνεργασία και όχι από τον ανταγωνισμό.

Είμαστε μια ομάδα που θέλει να φτάσει ψηλά, και η συνειδητοποίηση αυτής της επιθυμίας μας οδήγησε στην υιοθέτηση αποτελεσματικών μεθόδων ανάπτυξης και coaching. Το σημαντικότερο κέρδος για τα γραφεία μας είναι ότι χτίζουμε τη φήμη μας σε στέρεα θεμέλια.

Διαρκής εκπαίδευση που λείπει

Στο πλαίσιο της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού αναφερθήκατε στην αποτελεσματική ανάπτυξη των συνεργατών σας. Ποιές πρωτοβουλίες έχουν εξασφαλίσει το αποτέλεσμα αυτό;

Δώσαμε και δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στη διαρκή εκπαίδευση. Κορυφαίοι ειδικοί στο χώρο των πωλήσεων ακινήτων,  έλληνες και ξένοι, εκπαιδεύουν συστηματικά τους συνεργάτες μας και παράλληλα προσφέρουν ακαδημαϊκή γνώση για το real estate που λείπει από την ανώτατη παιδεία στη χώρα μας.

Έχουμε καθιερώσει εβδομαδιαίες συναντήσεις των συνεργατών μας στις οποίες ο καθένας είναι ελεύθερος να  εκφράσει τις ιδέες του και να γίνουν κοινά αποδεκτές. 

Ενισχύεται η ελεύθερη και διαρκής ροή των πληροφοριών, είτε αυτές αφορούν σε καθημερινά θέματα, είτε στη στρατηγική του οργανισμού, το όραμα, στην ανάπτυξή του.

"Εργαζόμαστε για να κάνουμε πραγματικότητα τα όνειρα των συνεργατών μας"

 

Χτίζετε ένα νέο μοντέλο  ανάπτυξης παροχής υπηρεσιών στο χώρο του real estate. Ποια είναι τα σχέδιά σας για την αξιοποίηση και  συνέχιση της μέχρι τώρα πορεία σας;

Όταν ξεκινήσαμε, στόχος μας ήταν να διαφοροποιηθούμε στην αγορά και να ακολουθήσουμε τα διεθνή πρότυπα λειτουργίας του κλάδου. Έπειτα από πρώτα χρόνια λειτουργίας, ο αρχικός μας στόχος έχει μετατραπεί σε πεποίθηση και αναγκαιότητα.

Με τη λογική αυτή, θα συνεχίσουμε να έχουμε το βλέμμα μας στραμμένο στον πελάτη και να δουλεύουμε με διαφάνεια. Θα παρέχουμε πληροφορίες, ανάλυση της κτηματαγοράς και υψηλές υπηρεσίες.

Σε κάθε περίπτωση θα εξακολουθήσουμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των ανθρώπων και θα υπηρετούμε με σαφήνεια το συμβουλευτικό μας ρόλο στην εκπλήρωση των ονείρων τους. Νιώθω δικαιωμένη στις επιλογές μου αυτές και για το γεγονός ότι διαρκώς αναζητώ και έχω δίπλα μου συνεργάτες που συμμερίζονται τα πιστεύω και τις ανησυχίες μου.

Οι συνεργάτες του γραφείου μου θέλουν να γίνουν συμμέτοχοι στην αλλαγή και να αμείβονται καλά γι’ αυτό. Τους οφείλω ένα ευχαριστώ για τη μέχρι τώρα συνεργασία μας.