Πελάτες απ' όλο τον κόσμο

Ολος ο κόσμος των πελατών στο κατώφλι

around the worldΗ RE/MAX  είναι δίκτυο μοναδικό που επιτρέπει στους Συνεργάτες να οικοδομούν επιχειρηματικές σχέσεις με όλον τον  κόσμο. Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους η RE/MAX New Deal συμμετέχει σε εκδηλώσεις δικτύωσης πανευρωπαϊκής εμβέλειας ώστε οι αντιπρόσωποί μας να ανταλλάσσουν προσφορές και ζητήσεις των πελατών σε άλλες αγορές.

 

                                                                     International Sales της RE / MAX New Deal

Η παγκόσμια παρουσία της RE / MAX μας έχει βοηθήσει σημαντικά τα τελευταία χρόνια, βοηθώντας Συμβούλους  μας στην αγορά να προσελκύσουν επενδύσεις  σ’ ολόκληρη την Ελλάδα.

Aνοιχτή γραμμή με ξένους επενδυτές

Πωλήσαμε ακίνητα σε Αυστραλούς, ενοικιάσαμε επαγγελματικά ακίνητα σε Γάλλους, πουλήσαμε καταστήματα σε Βρετανούς. Έχουμε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με  ξένους επενδυτές που επιθυμούν να τοποθετήσουν τα χρήματά τους εδώ, στην χώρα μας.Κι όλα αυτά χάρη στη δομή και την στήριξη της RE/MAX New Deal.


Φανταστείτε ότι έχετε όλες αυτές τις δυνατότητες, χωρίς να φύγετε από το γραφείο σας και χωρίς δαπάνη για έξοδα του ταξιδιού και της διαφήμισης αφού οι συνάδελφοί σας στην RE / MAX περιμένουν να συνεργαστούν μαζί σας.

Οι δυνατότητες της RE/MAX είναι ατελείωτες!