Μάθε από τους καλύτερους

Για έναν νέο και επιτυχημένο σύμβουλο ακινήτων

Τα Μυστικά της Εκπαίδευσης μεταδίδονταιι σε όλους τους Αντιπρόσωπους μας που έχουν  έδρα την Αθήνα,  το Κολωνάκι, την Ακρόπολη, την πλατεία Μαβίλη, τα Εξάρχεια, τους Αμπελόκηπους, Χίλτον, τον Πειραιά, την Κηφισιά, τη Γλυφάδα κλπ. Οι Top Σύμβουλοι στην παραγωγή προμηθειών μοιράζονται τις εμπειρίες τους με νέους και παλιούς  συναδέλφους τους. Ανάμεσά μας υπάρχει αλληλεγγύη και αναλαμβάνουμε αποστολές απο κοινού.

Μαθαίνεις το επαγγελμα "εκ των έσω"

Εδώ θα ακούσετε πώς ζουν την επιτυχία  οι κορυφαίοι της RE/MAX New Deal. Στο Δίκτυό μας μοιραζόμαστε την γνώση. Περιγράφουμε βήμα βήμα την πορεία προς την κορυφή. Οι νέοι Συνεργάτες μαθαίνουν το επάγγελμα «εκ των έσω». Ολες οι συναντήσεις είναι διαδραστικές και συζητούνται ιδέες που έχουν εφαρμοστεί με επιτυχία.

trainingΠρόσφατα, έχουμε εισαγάγει μια  μοναδική μέθοδο Συζήτησης και Mentoring. Μια ομάδα που αποτελείται μόνο από Αντιπροσώπους βοηθούν τους συναδέλφους τους να ακολουθήσουν τη διαδικασία που απαιτεί η εργασία και έτσι εκπαιδεύουν  και τους εαυτούς τους.

Γίνε μέλος της ελίτ

Η ομάδα συνεδριάζει κάθε εβδομάδα στην Αίθουσα συζητήσεων. Οι Σύμβουλοι μελετούν τους παράγοντες που βελτιώνουν το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις, πετυχαίνοντας έτσι καλύτερες επιδόσεις.Θέτουν οι ίδιοι το θέμα της συζήτησης.Τα θέματα καλύπτουν όλους τους τομείς. Οι επικεφαλής Leaders Group αφιερώνουν τον πολύτιμο χρόνο τους για να βοηθήσουν τους συνεργάτες τους καθώς και άλλους Associates.

Ζήσε από κοντά την εμπειρία των εργαστηρίων της επιτυχίας. Γίνε μέλος της επαγγελματικής ελίτ.

Επικοινώνησε άμεσα μαζί μας.