Η RE/MAX κι Εσύ

Συνέδριο RE/MAX

Στις ημερίδες  που πραγματοποιούμε στα  Συνέδρια  δίνεται η ευκαιρία να διευρύνουμε τους ορίζοντες όλοι, νέοι και παλιοί Συνεργάτες, διευθυντές και Brokers.
Η συμμετοχή στο Συνέδριο δίνει την ευκαιρία να μάθεις ακόμη περισσότερα για την RE/MAX,  τη δύναμή της  σε όλο τον κόσμο και τι κάνει η  RE/MAX για την προώθηση της δουλειάς και την προσέλκυση νέας.

Στο Συνέδριο θα δεις πώς διαμορφώνεται ο χάρτης των υπηρεσιών real estate στην Ελλάδα , θα δείς τις  πρόσφατες επαγγελματικές επιτυχίες των συναδέλφων,  θα δικτυωθείς με περισσότερους  Συνεργάτες και  θα μάθεις  ακόμα πιο πολλά  για τα εργαλεία μάρκετινγκ.

Εργάζεσαι για τον εαυτό σου, αλλά όχι μόνος σου

Θα ανακαλύψεις ότι η RE/ MAX  δημιουργεί μια επιχείρηση ΓΙΑ σένα. Εργάζεσαι για το συμφέρον σου, αλλά όχι μόνος σου. Θα ενημερωθείς επίσης για τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία  και τις εφαρμογές που είναι  διαθέσιμες στους  Συμβούλους της RE/MAX.

Κάθε event διαρκεί  μία ώρα. Ενας έμπειρος ομιλητής ή Σύμβουλος της RE/MAX παρουσιάζει τα μυστικά της  αγοράς ακινήτων και μοιράζεται τη γνώση με τους νέους Συνεργάτες.

Δεν πρέπει να λείψεις απ'  αυτό το γεγονός. Η  RE/MAX Νew Deal  και εσύ, μαζί, θα  ενημερωθείτε  για το τι συμβαίνει με τη μεγαλύτερη εταιρεία real  estate στον κόσμο.

Παρά το γεγονός ότι αυτές οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται  κατά τη διάρκεια του έτους, είναι χρήσιμο να γίνει  εγκαίρως  κράτηση θέσης.
Ακόμα και αν δεν είστε  Συνεργάτης REMAX, αλλά θα θέλατε  να έρθετε να δείτε  τι προσφέρει η  REMAX , απλά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα Επισκεπτών μας στην επόμενη εκδήλωση.

Μάθετε από τους καλύτερους.

Δίκτυο RE/MAX : 90,000 Συνεργάτες | 7.000 Γραφεία | 90 Χώρες