Πανεπιστήμιο RE/MAX

Το RE/MAX University είναι το καλύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα  για την επαγγελματική κατάρτιση Συμβούλων Ακίνητης Περιουσίας. Οι νέοι Σύμβουλοι ενθουσιάζονται από το πλήθος των μαθημάτων, την ποιότητα της εκπαίδευσης και του Coaching τα οποία είναι στη διάθεσή τους 24 ώρες το 24ωρο.

Επαγγελματίες ...καθηγητές

Έμπειροι επαγγελματίες γρήγορα συνειδητοποιούν ότι  δεν υπάρχει καλύτερη πηγή απ’ όπου μπορούν να μάθουν τις πιο σύγχρονες και πιο ολοκληρωμένες  ιδέες για το επάγγελμά τους. Αυτή τη γνώση την μοιράζονται  με τους συναδέλφους  και με τους ειδικούς του κλάδου.

Το Πανεπιστήμιο της RE/MAX είναι το κατάλληλο μέρος για να πάρει κανείς αυτόν τον πλούτο της γνώσης. Το Παγκόσμιο Κέντρο Εκπαίδευσης βρίσκεται στο Ντένβερ και παραδίδει μαθήματα με τη μορφή βίντεο, ζωντανά, downloads, podcasts κλπRE/MAX University  και  RE/MAX Νew Deal


Μερικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα  του Πανεπιστημίου REMAX αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του προγράμματος REMAX SUCCED που διεξάγονται τακτικά στο γραφείο μας στα οποία περιλαμβάνεται η ενεργός συμμετοχή όλων των συμμετεχόντων. Οσα περισσότερα μαθαίνεις, τόσο περισσότερο κερδίσεις.